mandag den 15. juni 2009

Death Valley

Hej igen.

Så kom vi til Death Valley, som betyder dødens dal, og det var rigtig varmt! Vi kom forbi en udtørret sø og vi gik på søen som var hel hvid af salt. Vi kom forbi nogen sjove navne på steder f.eks. Djævlens golfbane, djævlens kornmark og dårligt vand søen. Bumle klarede sig fint op ad de stejle bakker. Godt nok var der lidt bumlen og pusten i ørknen. Vi badede hver dag i en varm kilde som var lavet til en kæmpe pool. Der var intet klor i fordi vandet blev skiftet hver dag. De havde selvfølgelig en golfbane midt ude i ørknen. Hvem gider spille golf i den varme? Men vi så faktisk et par stykker der var på vej med deres golftaske på ryggen. De brugte det gamle vand fra poolen til at vande golfbanen med. Vi hjalp to mennesker med at bryde ind i deres bil ved hjælp af knive og gafler og pinde og snore og bælter fra Bumle. De havde været så smarte at låse deres nøgler inde. Til sidst lykkedes det ved hjælp af vores stege-gaffel.



Og lige fra Death Valley kom vi til toppen af et bjerg hvor der lå sne til knæene. Det ligger i Yosemite National Park. Det var sjovt at kaste med sne og mig og Asger lavede sneboldskrig i korte bukser og t-shirt selv om det var vildt koldt men vi havde ikke lige andet tøj. Vi så to bæverfamilier og dagen efter så vi en bjørneunge som var cirka et år gammel, men moren havde sagt farvel for længst.



I Yosemite var vi ude og gå i en iskold flod fordi vi skulle over på den anden side og var gået lidt forkert så vi gik på heste stien i stedet for den rigtige. Vi så et af de længste vandfald i verden. Det var flot og det sprøjtede rigtig langt væk så bare man stod på stien blev man pladdervåd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar