lørdag den 9. maj 2009

Disneyland

Hej . Nu har jeg været i Disneyland i to dage. Den første dag var vi i Disneyland og den anden dag var vi i Disney Adventure. Den første dag så vi en masse af Disney-dyrene og jeg kramede Fedtmule. Om aftnen i Disneyland så vi en kæmpe parade med mange af dyrene. Mig og Asger gav dem highfive. Paraden var kæmpe stor og der var nogle rigtig gode dansere.Vi prøvede også en hel masse ting blandt andet nogle rigtig seje ruchebaner hvor tingene var lavet rigtig godt og nogle af dem kørte hurtigt. Da vi så skulle hjem var vi meget trætte og vi faldt hurtigt i søvn.

Næste dag skulle vi i Disney Adventure. Der prøvede jeg en ruchebane hvor der var loop og den accelererede fra 0 til 90 kmt. på 3 sekunder. Min far siger at det er lige så hurtigt som hans motorcykel. Jeg fik en Mickey Mouse bluse og det gjorde Asger også. forlystelserne var vildere end dem om mandagen. Jeg prøvede også at falde 13 etager ned i mørke i Tower of Terror og var på en vild riverrafting hvor vi blev pladder våde.
Vi sluttede af i vores hel vild varme spa.

2 kommentarer:

 1. hej Liva.

  hvor skriver du nogle gode historier, det er som at være der selv (det har jeg også) men dengang da var det vildeste en tur med en rumtaxa til "the moon of Endor" og en rutjsebanne der hed "Splash Mountain"

  Bliv endelig ved med at skrive, for du vil blive rigtig glad for at læse historierne når du bliver voksen.

  jeg glæder mig til din næste oplevelse.

  kærlig hilsen

  Robert. (ham der bor i afrika)

  SvarSlet
 2. Hej Liva

  Det er så fantastisk at læse om jeres tur, både din og din mors blog. Vi bliver vist nødt til at køre en lignende tur rundt i USA engang... men lige nu nøjes vi med at have været på årets første weekendtur i båden.
  Jeg kunne for resten godt tænke mig at se nogle billeder af jeres "hus" på hjul.
  Hils Asger og dine forældre.
  Kærlig hilsen Peter

  SvarSlet