fredag den 29. maj 2009Om søndagen var vi ude og se Monumunt Valey. Der var vi ude og køre med en indianer som lærte os at sige hej og farvel på navarjo-sprog. Hej var : Athe. Farvel var: Arkreone. Indianeren hed Gerry. Vi så nogle indiander-symboler som var malet på klippen, de var 3500 år gamle. Da vi var færdige med at se alle indianertingene mødte vi en dansk familie og for første gang i en måned legede mig og Asger med to børn som vi kunne forstå hvad sagde.

Mandag kørte vi tidligt om morgnen. På vejen hen til Moab så vi en klippe hvor der stod med stor skrift : Hole in the rock. Det var et sted hvor en dansk mand for 80 år siden havde hugget et helt hus til ham og hans kone. Han havde så mange ideer men døde desvære da han var 53 år gammel. Da konen døde var der en dansker der købte det hele. Den nye dansker, Eric, byggede 3 suvenire butikker, en bil af nummerplader og en zoo med 2 af hver dyr. Det mækelige var at han slet ikke vidste noget om nogle dyr. Han betalte for at komme ind i zoo’en og vi betalte for en spand med mad til dyrerne. Det var sjovt at han byggede alle mulige ting. Men også meget mærkeligt at han lavede en zoo når man ikke ved noget om dyr.

Næste dag var vi ude og se Arches national park. Den var berømt fordi naturen havde lavet nogle flotte buer.

Vi har også været ude og rafte på Coloradofloden i en lille gummi båd. Vi blev pladder våde på nogle af vandfaldene og der var rigtig meget strøm også fordi det lige havde regnet. Far og jeg var ude i en lille kajak. Vores guide hed Richard og han var god til at fortælle. Det var rigtig sjovt og jeg havde bare glædet mig vildt meget.

1 kommentar:

  1. Hej Liva. Vi læser med stor beundring dine rejsebeskrivelser. Hvor er du og Asger dog heldige sådan at få oplevet en masse. Når Mads får læst højt og ser billederne af jer bliver han meget misundelig og synes i er smadder heldige. Hils Asger
    hilsen
    Mads, Anne og Ove

    SvarSlet