søndag den 7. juni 2009

Nationalparker


Hej med jer:-)
D. 29 Maj var vi i Bryce Canyon hvor vi så nogle høje bjerge med en masse takker på. Indianerne kaldte dem for Hoodooer og mente det var forstenede mennesker der var blevet kastet en forbandelse over. Man fik lov til at gå nede i kløften og vi gik og talte om hvad klipperne lignede. Bjergene var vildt flotte især om morgenen da solen stod op. Der var nogen vildt søde jordegern men hvis man gav dem mad så bed de. Der var et billede af en der var blevet bidt og var blevet syet med 13 sting for bare et lille sår.
Den 31. maj var vi i Grand Canyon på nordsiden. Vi så en familie på 8 og de var alle sammen oppe på en klippe som gik lodret ned lige bag ved dem. Det var vildt uhyggeligt at se på dem. Der var en pige på 4 år og faren bestemte bare at de skulle op på klippen så han kunne tage et billede af dem fra en anden stejl klippe.
Jeg købte en sej lommekniv hvor der var skåret Grand Canyon i.
Der er også vildt flot på nordsiden af Grand Canyon.


Vi har været nogle dag i en park der hedder Zion. Der var vi ude og se den grædende klippe. Den havde brugt 1200 år for at få vandet igennem sig. Vandet var startet højt oppe i bjergene som smeltet sne. Det var også meget farligt at gå nede i floden som der var mange der gjorde fordi der kan komme en hel masse træstammer for fuld drøn så man vælter. Der var meget strøm men vi fik lov at soppe et sted hvor vandet var stille og roligt. Vi gik også en flot tur ud til nogen vandfald men der var næsten ikke noget vand i fordi det var sommer.

2 kommentarer:

  1. hej liva nu er der kun en uge tilbage til du kommer hjem glæder mig rigtig meget mange tusinder kram og kys din sofie

    SvarSlet
  2. hej liva. Jeg glæder mig virkelig til at se dig igen. Savner dig. kram kram og kram din bedste grankusine Ida :-)

    SvarSlet