mandag den 18. maj 2009




Hej igen . For et par dage siden var vi ude og se et meteor-krater. Det var vildt stort og sejt. Det var mærkeligt at få at vide hvordan det blev lavet. Vi så også en film om Meteorkrateret. Det var over 50000 år gammelt.





I forgårs var vi ude og se en Indiander by, der hedder Albuquerque, hvor vi så en skåret ørn der kostedet 10000 $. De solgte meget smykker i forretningerne men de fleste smykker kom fra Kina så det havde ikke noget med indianere at gøre.



I går var vi ude og køre med en svævebane der hedder Sandia Peak Tram. Vi kørte op over bjergene. Så gik vi op til endepunktet og blev der en halv time. På vej derop så vi en masse snebunker selv om det var dejlig varmt. Til sidst var vi de eneste der var på ende punktet. Der var en rigtig flot udsigt og min far og jeg var oppe på et stenhus. Så gik vi tilbage og der så vi en mand der skulle til at flyve med en Paraglider. Da han var oppe i luften vinkede han til os. Det var sejt.

4 kommentarer:

  1. hej liva det ser sjovt ud jeg håber du har det godt i usa og jeg glæder mig til at se dig ;) :) ;)

    SvarSlet
  2. Hej Lea. Jeg har det godt i USA og jeg savner dig meget. Jeg glæder mig til at se dig.

    SvarSlet
  3. til min liva ja det ser rigtig sjovt ud jeg savner dig rigtig meget men nu er der heller ik så lang tid til du skal hjem jeg elsker dig og have en god ferie kærlig hilsen din sofie

    SvarSlet
  4. hej liva når du kommer hjem er der kun fem dage til jeg rejser igen! så vi skal lave noget rigtig hygeligt sammen kun os to jeg savner dig kærlig hilsen sofie <3 <3 <3

    SvarSlet